Residential 'NeuWeilerHof'

Residential development with apartment building along the road and atrium houses in the courtyard on the border to Allschwil.

The residential building with condominiums consists of three floors with generous 4.5 as well as 5.5 room flats as well as a penthouse apartment with a big housetop terrace toward the South. The living spaces convince with various views inside and to the outside, good furnishing and separate day and night zoning.

The atrium houses have two floors and a basement. The atriumhouses are at ground floor primarily focused to the court, and on top toward the South to the green park landscape. Clear forms, big window fronts and precise light dominate the inside of the houses.

Projektinformationen

Location

Basel

Comission

Generalplaner

Client

Blaser Projekte GmbH

Status

Completed

Duration

06.2010 – 08.2012

792 days

Volume m3

7'739

gros floor area m2

2'528

net floor area m2

1'687

Photography

Michael Fritschi

4 25 % 75 % 3168

Projektbild
Projektbild
Projektbild
Projektbild
Projektbild
Projektbild
Projektbild
Projektbild

Projektbild
Projektbild
Projektbild
Projektbild
Projektbild
Projektbild