MFH Leimenstrasse

Replacement new building in the popular Bachlettenquartier, interspersed with backyards.

In the popular Bachlettenquartier, an existing apartment building with winding commercial spaces in the backyard gave way to an elegant new building with generous bright living spaces and a view of the green inner courtyard.

The residential building offers bright 2.5 and 3.5 room loft apartments. The maisonette attic apartment was designed as a flexibly divisible loft apartment with a large roof terrace. The living spaces convince with various views to the outside and inside the apartment, good furnishing and separate day and night zones. Thanks to the open and flexible floor plans, the room layout and thus the number of rooms can be varied according to the needs of the courtyard-side living area and can be designed with a generous living/dining area and adjacent room or just as a living/dining area.

Projektinformationen

Location

Basel

Comission

Generalplaner

Client

Privat

Status

Completed

Duration

12.2016 – 11.2019

1065 days

Volume m3

3'485

gros floor area m2

1'183

net floor area m2

929

Photography

Archiv Blaser Architekten AG

5
0 %
100 %
2130

Projektbild
Projektbild
Projektbild

Projektbild
Projektbild
Projektbild
Projektbild
Projektbild
Projektbild
Projektbild