MFH Burgunderstrasse

Renovation of a residential building with newly constructed duplex apartments on the top floor.

The residential building at Burgunderstrasse 42 in Basel with commercial use on the base floor and practice rooms on the first floor was completely renovated. The floor plans of the apartments were also adapted to current standards and all kitchens and bathrooms were replaced. The former multi-storey apartments on the 4th floor were extended to two duplex apartments with the space on the top floor.

Projektinformationen

Location

Basel

Comission

Architect

Client

B.V.F AG

Status

Completed

Duration

09.2017 – 01.2019

487 days

Volume m3

5936

gros floor area m2

2249

net floor area m2

1750

Photography

Michael Fritschi

3 0 % 100 % 1948

Projektbild
Projektbild
Projektbild
Projektbild

Projektbild
Projektbild
Projektbild
Projektbild
Projektbild
Projektbild
Projektbild