Credit Suisse Liestal

Tenant fit-out for Credit Suisse at its branch near Liestal station.

In January 2016, the newly built Credit Suisse branch in the ZENTRALiestal building complex was opened to clients.

The new branch is located right next to Liestal train station and was built into one of the two new building complexes in line with the new client-oriented corporate design. Blaser Architects acted as architects and general planners for the tenant improvements for Credit Suisse on the basement and ground floor as well as the office space on the upper floor. Through the arrangement of the room areas, the reference to Bahnhofplatz becomes a central element. The formulation of the lighting design for the interior of the building and the zoning of the various uses, taking into account the different available room heights, are central themes of the design.

Projektinformationen

Location

Liestal

Comission

Generalplaner

Client

Credit Suisse AG

Status

Completed

Duration

04.2015 – 01.2016

305 days

Volume m3

3'260

gros floor area m2

940

net floor area m2

800

Photography

Dirk Altenkirch

3 33,33 % 66,67 % 610

Projektbild
Projektbild
Projektbild
Projektbild
Projektbild

Projektbild
Projektbild
Projektbild