Credit Suisse Reinach

Credit Suisse in Reinach is strengthening its presence in the newly designed village square.

Credit Suisse's existing branch in Reinach was expanded in line with the bank's new client-focused corporate design and given a new, stronger presence towards the village square, which was restructured and redesigned. The dialogue between the exterior and interior surfaces created a space that can be perceived in its full dimensions from above. The transformation of the counter area into an open hall changes the spatial impression in a lasting way. Transparent and playable rooms were created, which allow for open communication appropriate to the present day. On September 1, 2014, Credit Suisse was able to welcome its clients in the newly designed premises.

Projektinformationen

Location

Reinach

Comission

Architect

Client

IGIMO AG

Status

Completed

Duration

11.2012 – 09.2014

669 days

Volume m3

2'315

gros floor area m2

780

net floor area m2

466

Photography

Dirk Altenkirch

4 25 % 75 % 2676

Projektbild
Projektbild
Projektbild

Projektbild
Projektbild
Projektbild